Metamorfosemassage

Een Metamorfosemassage richt zich voornamelijk op de reflexpunten van de wervelkolom op de voeten. Deze prettige, subtiele en rustgevende behandeling is uitermate geschikt bij (overmatige) stress, maar ook bij burn-out of depressie. De reflexzones van de wervelkolom hebben een ontgiftende werking en daardoor ook een duidelijk verband met veel lichamelijke klachten. Het effect hiervan heeft zich al vaak laten zien.

Geen contra-indicatie

Voor deze behandeling is geen enkele contra-indicatie bekend en dus kan ik volstaan met een kort intakegesprekje en dan aan de slag. De eerste twee behandelingen van een uur richt ik mij alleen op de voeten. In een derde en laatste sessie van anderhalf uur worden handen en hoofd er bij betrokken. Voor alle drie behandelingen reken ik het normale tarief van €70,--. Naar behoefte (heb ik ondertussen ervaren) kan ik de laatste "complete" behandeling nog een keer in een uur-sessie herhalingen. 

Kinderen met ADHD of Autisme

Voor kinderen met bijvoorbeeld ADHD of autisme zijn meerdere korte sessies, alleen op de voeten, aan te bevelen. Waar mogelijk probeer ik ouders deze handelingen aan te leren.

Wordt vergoed

Deze behandelingen worden zonder verwijsbrief en zonder korting op eigen risico door je zorgverzekeraar (deels)vergoed als je aanvullend verzekerd bent. (Neem bij twijfel contact op met je zorgverzekeraar).