Nieuws uit 2008

Een eigen praktijk gestart

Op 1 juli 2008 ben ik als zelfstandig Reflexzonetherapeut gestart met een eigen praktijk aan "De Kade" in Meppel. Vanaf deze datum voldoe ik aan alle criteria die zorgverzekeraars stellen aan Reflexzonetherapeuten om voor klienten de behandelkosten (deels) vergoed te krijgen. Om aan deze criteria te blijven voldoen ben ik verplicht om voortdurend bijscholingen en cursussen te volgen die geaccrediteerd worden door de VNRT, de beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben.

Internationale week van de Reflexologie 2008

Het ICR (inter nationel Council of Reflexologists heeft de week van 22 t/m 28 september uitgeroepen tot de Internationale week van de Reflexologie.
De Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten heeft haar leden opgeroepen om in deze week in hun eigen regio aandacht te geven aan Reflexzonetherapie.

In onze regio is er dit jaar door collega-therapeuten via de media uitgebreid aandacht geschonken aan de week van de Reflexologie.
Zelf heb ik via mijn site en door middel van posters gelegenheid geboden om tegen een gereduceerd tarief of een donatie t.b.v. Stichting Rusland Kinderhulp in een korte behandeling kennis te maken met Reflexologie. Mensen hebben hierdoor kunnen ervaren wat reflexologie voor hen kan betekenen.

Unive

Unive

Unive is naast het Groene Land een van de grootste zorgverzekeraars in onze regio. Tot op heden ontbrak Unive aan de lange lijst van zorgverzekeraars die een behandeling van de bij de VNRT aangesloten therapeuten vergoeden.

Goed nieuws

Begin oktober heeft Unive laten weten dat hier per 1 januari 2009 verandering in komt. Nadere informatie over vergoedingen is vanaf medio november beschikbaar op hun site: www.unive.nl

Jenny Schipper

Jenny Schipper-Boes
Prins Hendrikkade 101
7941 MD Meppel
Tel: 06-57595320
info@spirarevoetreflex.nl
KVK 01133572

Afgestudeerd aan de Academie
voor Natuurlijke Geneeswijzen
Noord Nederland.

Aangesloten bij de
beroepsvereniging VNRT
Website: VNRT

Ingeschreven als
Registertherapeut BNG
HBO-register Beroepsbeoefenaren
Natuurlijke Gezondheidszorg
Website: RBCZ

Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)
Het centrum voor klachten-
en geschillenafhandeling
in de complementaire zorg.
Website: SCAG